Over ons

anda.jpgIk ben Dr. A.H. (Anda) van Stegeren, fysiotherapeut/manueel therapeut (geregistreerd) en psycholoog.

Na ruim 20 jaar ervaring als fysiotherapeut in een eigen praktijk, heb ik klinische psychologie gestudeerd en ben ik gepromoveerd op de effecten van stresshormonen op geheugen, lichamelijke klachten en gedrag. Momenteel ben ik ook als onderzoeker en docent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.
Wij maken binnen de behandeling gebruik van hartcoherentie-training. Daarnaast bied ik het “Stress Reductie Programma” (Heartmath) aan, een coachingstraject met de focus op stress reductie en prestatieverbetering.

anita.jpgIk ben A. (Anita) Zengerink, fysiotherapeut en psychosomatisch gespecialiseerd fysiotherapeut (geregistreerd).

Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest in een particuliere praktijk voor fysiotherapie in Hoofddorp.

Naast algemene fysiotherapie heb ik als psychosomatisch fysiotherapeut veel ervaring in de behandeling van klachten gerelateerd aan stress en spanning, overbelasting en burnout. Daarnaast werk ik ook als coach met mensen uit het bedrijfsleven, die klachten hebben ten gevolge van werkgerelateerde stress.

De zorg die u van ons kunt verwachten kenmerkt zich door gedegen onderzoek, heldere analyse en behandeling met een individuele benadering.

Met algemene fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en psychologie bieden wij een breed scala aan behandelingsmogelijkheden.